Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Σεμινάριο DEKUPAZ (Shabby Chic)

Σεμινάριο DEKUPAZ (κουτί με χαρτοπετσέτα και παλαίωση Shabby Chic)

Αν είστε τύπος DIY (φτιάξτο μόνος σου), σε εργασίες με ξύλο, κάποια στιγμή ίσως να θελήσετε να κάνετε νέα ξύλα να φαίνονται παλιά !! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δώσουμε πεπαλαιωμένη μορφή σε κάποιο έπιπλο !! Εναν από αυτούς τους τρόπους βλέπουμε παρακάτω !! 

To Shabby Chic είναι ένα στυλ διακόσμησης που ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία. 
Συνίσταται στο να βρίσκει κανείς γοητεία σε παλαιά, φθαρμένα, ξύλινα, μεταλλικά ή υφασμάτινα αντικείμενα καθημερινής χρήσης.   
Η βασική προϋπόθεση του shabby chic είναι η απόδοση καλαίσθητου εφέ σε φθαρμένα ή παλαιωμένα αντικείμενα ή έπιπλα.  
Τα ξεθωριασμένα παστέλ χρώματα και η απαραίτητη απλότητα είναι εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το shabby chic στυλ !! 
Εφαρμόζεται σε ξύλινες επιφάνειες και κατέχει σημαντική θέση στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, καθορίζοντάς την , έχοντας πολλούς οπαδούς !!! 


Εμείς μαζευτήκαμε σήμερα 11/10/2014 μια όμορφη παρέα σε έναν όμορφο χώρο και μάθαμε την τεχνική αυτήν από την φίλη μας Εφη & Ράνια Κ. στο κατάστημα Χρωμοδιάκοσμος στην περιοχή Αγ. Ιωάννης Χωστός Ηρακλείου !!
Περάσαμε 4 ώρες πολύ ευχάριστα, κάναμε τον χαβαλέ μας, και όλοι μας ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε 15 μέρες, το άλλο Σάββατο στο δεύτερο σεμινάριο με θέμα "Κρακελέ παλαίωση" !!! 


Τέρμα τα λόγια.... πάμε να δούμε της φώτο !!Η δική μου δημιουργία 
Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας στο facebook !!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου