Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Ενας χρόνος "apleskataskeues.blogspot.gr" !!! Σήμερα κόβουμε την τούρτα μας και δίνουμε όμορφο δώρο !!

Να 'μαστε πάλι και σήμερα μαζί σας..... με νέα κατασκευή !!! 

Για την νέα κατασκευή, χρειάστηκα την βοήθεια από έναν καλό φίλο και πρώην συνεργάτη μου τον Ζερβάκη Γιώργο !! 

Ο Γιώργος εδώ και πάρα πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στην κατασκευή σαλονιών, πολυθρόνων κ.α. με την επωνυμία "Sofa Center" !! Την δουλειά του μπορείτε να την δείτε μέσα από την ιστοσελίδα του εδώ !!!

Χρειάστηκα λοιπόν μερικά κοψίματα στην επαγγελματική κορδέλα του, σε δυο ντάκους από ευρωπαλέτα !!! 

...Τι να κάνουμε, δεν διαθέτουμε όλοι μας τα απαραίτητα εργαλεία για της κατασκευές μας !! σιγά σιγά προσπαθούμε να εξοπλιστούμε, πάντα όμως με ερασιτεχνικά εργαλεία !!! 

Γιωργάρα σε ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση !!!!!!!!!!!!
Το ιστολόγιο λοιπόν σήμερα κλείνει 1 χρόνο λειτουργίας από την πρώτη δημοσίευση που έγινε στης 24/10/2013 !!! Ενα συμβολικό-αναμνηστικό δώρο για 2 τυχερούς από εσάς !!! 

Το δώρο θα είναι αυτό εδώ το υπέροχο κουτί το οποίο δεν είναι ολοκληρωμένο !! Περιμένω τα κουμπώματα να έρθουν στο κατάστημα που αγοράζω τα υλικά μου !! 


το κούμπωμα που θα μπει είναι αυτό εδώ

Πως μπορείτε τώρα εσείς, να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει στης 1 Νοεμβρίου 2014 !! Σε περίπου δηλαδή μια εβδομάδα από σήμερα !!!! 

Πολύ απλά γράφοντας ένα σχόλιο κάτω από αυτήν εδώ την ανάρτηση καθώς και στην ομάδα μας στο facebook μέχρι και της 31 Οκτωβρίου !!  
Τι ??? είστε λάτρεις της ανακύκλωσης και δεν είστε ακόμα μέλος στο ιστολόγιο και μέλος στην ομάδα μας στο facebook ???? Κακώς !!

 Σας θέλουμε μαζί μας !!!!!!!  :)


1 ΧΡΌΝΟΣ και να μην κόψουμε την τούρτα μας.... δεν γίνετε !!!!! 

Φτιάξαμε την τούρτα μας (ψεύτικη είναι :P) εξοπλισμένη με τo σφυράκι μας που αφαιρούμε της πρόκες μας....τα κατσαβίδια μας... της πρόκες που αφαιρούμε από της παλέτες μας..... καθώς και τον δίσκο από το δισκοπρίονο μας !!! Για γαρνίρισμα προσθέσαμε λίγα.... ροκανίδια από παλέτες !!!!!! 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ "apleskataskeues.blogspot.gr" !!!!!!!!!!! 
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτήν εδώ την προσπάθεια μου, να αναδείξω το όμορφο, και δημιουργικό χόμπι μας !!!! 

Η κατασκευές από παλέτες συνεχίζονται δυναμικά !!!!!!!!!!!


Το ιστολόγιο με λίγα στατιστικά !!! 

Ας δούμε με λίγα στατιστικά στοιχεία τι καταφέραμε μέσα σε αυτόν τον χρόνο με φώτο !!


Σαν σήμερα 24/10/2013 βγήκε η πρώτη ανάρτηση !! 

Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε την συνεχόμενη ανοδική πορεία του ιστολογίου !! 
Βλέπουμε της προβολές που συγκεντρώνει σχεδόν καθημερινά στης 2.200 επισκέψεις !!
Βλέπουμε ότι τον προηγούμενο μήνα συνολικά οι επισκέψεις ήταν στης 32.500
Και βλέπουμε και το πλήρες ιστορικό επισκεψιμότητας στης 142.000 !!!!!!!

Το νούμερο αυτό για ένα ιστολόγιο που παρουσιάζει αποκλειστικά κατασκευές παλέτας είναι με μια λέξη Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!! 

Και προσέξτε κάτι εδώ που έχει μεγάλη σημασία.... οι κατασκευές σε ποσοστό 90% είναι δικές μου κατασκευές !!! το υπόλοιπο 10% είναι κατασκευές από το διαδίκτυο (google-pinterest klp) !! στο ποσοστό αυτό συγκαταλέγονται και οι όμορφες κατασκευές που στέλνετε εσείς η αναγνώστες μας και σας ευχαριστώ από καρδιάς !! 
Θέλω να πω με αυτό ότι... αν συνεχώς πρόσθετα-ενίσχυα το ιστολόγιο με ότι έβρισκα από κατασκευές δεξιά & αριστερά ίσως το νούμερο επισκεψιμότητας να ήταν κατα πολύ μεγαλύτερο, ίσως όμως και να ήταν τελείως αρνητικό ώς ένδειξη κορεσμού για τον επισκέπτη το να βλέπει κάτι που το βρίσκει με ένα απλό googlarisma !!!!! 
Φυσικά υπάρχει και άλλος τρόπος να εκτοξευτής σαν ιστολόγιο, πληρώνοντας σε προωθήσεις... διαφημίσεις κλπ κλπ, κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω ποτέ μα ποτέ !! προτιμώ να ανεβαίνει το blog αργά σταθερά και προπαντός.... "Αληθινά" !!!   Πάμε σε επόμενο γράφημα, όπου εδώ βλέπουμε την καλύτερη πεντάδα δημοσιεύσεων !! 
Στο νο1 βλέπουμε την κατασκευή του σαλονιού μου από παλέτες (δείτε εδώ)
Στο νο2 βλέπουμε την κατασκευή του αδιαμφισβήτητα καλύτερου επίπλου που έχω φτιάξει μέχρι σήμερα, και είναι ο μπουφές από σανίδες παλέτας (δείτε εδώ
Στης υπόλοιπες τρεις θέσεις κάντε όσοι θέλετε μαι αναζήτηση στην ενότητα "κατασκευές μου" να τα βρείτε !! Και τέλος στο τελευταίο γράφημα βλέπουμε της χώρες των χρηστών που μας επισκέπτονται !!
Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας στο facebook !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου