Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Τραπεζάκι & διπλό Κρεβάτι από παλέτες για τον φίλο Άλκη !!! "coffe pallet table & pallet Bed" !!!

Νέες όμορφες κατασκευές για τον φίλο Αλκη Κ. !! 

Τραπεζάκι & κρεβάτι βαμμένα με άσπρη ριπολίνη νερού !!!Η παλέτα ξεκινά να δουλεύεται !! Προσέξτε την διαφορά στης δυο σανίδες που είναι περασμένες με 80αρι γυαλόχαρτο !! Θα ακολουθήσουν 120αρι & 180αρι τελικό !!
Περασμένη με 120αρι γυαλόχαρτο !! ΔΕΝ Στοκάρουμε ΠΟΤΕ της παλετοκατασκευές !! Της θέλουμε αυτούσιες...... Παλέτεςςςςςςς !!! 
Πέρασμα με βελατούρα νερού !!

Η πρώτη παλέτα έτοιμη βαμμένη 2 χέρια με λευκή ρυπολίνη νερού !! Ενα τρίτο και ίσως και τέταρτο χέρι, θα δώσει την λάμψη χιονιού που θέλω σε όλη την παλέτα μας !!!  
Ίδια διαδικασία ακολουθεί σε στης υπόλοιπες 5 ευρωπαλέτες !!!!  Το λευκό, πιο.... λευκό δεν γίνετε να γίνει !! 

6 παλέτες δουλεμένες με πινέλο, και ένα αποτέλεσμα που βγάζει μόνο..... άσπρη λάκα !!!Πραγματικά εντυπωσιακό !!! Το λευκό χρώμα τελικά, πιστεύω ότι δίνει μια λάμψη στης παλετοκατασκευές !! για να δοθεί βέβαια αυτή η λάμψη απαιτεί πάρα πολύ καλή προεργασία και 3-4 χέρια με το τελικό βάψιμο !! 

extra....extra white coffe table όπως μου ζητήθηκε !!Εδώ το τραπεζάκι στο σπίτι του φίλου μου Άλκη, ο οποίος είναι στην φάση μετακόμισης !! Ενα τζάμι είναι να προστεθεί ακόμα, αν και έτσι είναι super !!!!


Και πάμε στο κρεβάτι το οποίο αρχικά είχαμε πει με τον Άλκη να τοποθετηθεί σύμφωνα με το παρακάτω σχέδιο !!


Το ολοκαίνουργιο στρώμα είναι σε διαστάσεις 1.40 χ 1.90 οπότε μας ερχόταν όπως ακριβώς τα είχαμε υπολογίσει αρχικά !! 10 πόντος περίσσεμα στην κάτω μεριά, και 10 πόντους περίσσεμα δεξιά και αριστερά, ώστε να φαίνεται και η κατασκευής μας. Να δείξουμε δηλαδή... παλέτα !!!!!!
Στην πάνω μεριά με το να βάλουμε της παλέτες οριζόντια έχουμε αμέσως αμέσως και 2 κομοδίνα διαστάσεων 50χ80 περίπου !!

Δυστυχώς όμως, μας τα χάλασε το άνοιγμα της πόρτας του δωματίου, με αποτέλεσμα το κρεβάτι να τοποθετηθεί σε άλλο σημείο με διαφορετικό τρόπο μιας και δεν μας έπαιρνε !!

Ο τοίχος που βλέπουμε πίσω είναι 1.70 μήκος !! Οπότε με το να βάλουμε κάθετα της παλέτες έχουμε 80+80 = 1.60 πλάτος  !! βλέπεται το περίσσεμα των 10 πόντων μέχρι το σοβατεπί !!

Μια χαρά λοιπόν, με αυτόν τον τρόπο αντί για 10 πόντους, τώρα έχουμε 20 πόντους σκαλοπατάκι !!!
Για να φτιάξουμε το μήκος κόψαμε της 2 παλέτες στο σωστό σημείο δίπλα από τους μεσαίους τάκους φτάνοντας στο τελικό 1.90 μήκος, όσο δηλαδή και το μήκος του στρώματος !! Ολα ήρθαν τέλεια :)))

Η 4 παλέτες βιδώθηκαν μεταξύ τους και η κρεβατάρα μας είναι έτοιμη !!!!!Οι κατασκευές συνεχίζονται !!! 


Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας στο facebook !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου