Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Toilet (WC) pallet construction....... by Alex !!!!

Φίλοι & αναγνώστες του blog γεια σας !!

Μια κατασκευή για rustic μπάνια (rustic bathroom) και όχι μόνο θα δούμε σήμερα !!

Αφορμή για να φτιάξω την συγκεκριμένη κατασκευή στάθηκε μια φώτο που είδα πρόσφατα στο διαδίκτυο και έχει να κάνει με παλέτα και χαρτί υγείας (φώτο) !! :pΕίπα λοιπόν να φτιάξω παρόμοια κατασκευή με την προσθήκη και περιοδικού-βιβλίου !! 

Έλα.... βγάλτε το από μέσα σας και παραδεχτείτε το "όλοι σας έχετε διαβάσει στην τουαλέτα" 

Μην ντρέπεστε καλέ & πάνω από όλα μην νιώθετε αμήχανα διαβάζοντας της... αράδες μου !!!!!  

Πρώτος εγώ.... το ομολογώ .... διαβάζω στην τουαλέτα οτιδήποτε βρεθεί μπροστά μου. Από "μαστορέματα και σταυρόλεξα μέχρι.... εφημερίδες και κόμικ" !! Φανταστείτε ότι αν μπω τουαλέτα και δεν έχω περιοδικό.... ξεκινάω διάβασμα ετικετών σε απορρυπαντικά.... κολόνιες....αφρό ξυρίσματος κ.α. και γενικά ότι φτάνει να πιάσει το χέρι μου εκείνη την ώρα !! 

Βρε.... μην γελάτε λέμε !!! Είμαι βέβαιος ότι το έχετε κάνει και εσείς !!! 

Θα σας πω μόνο το εξής... μιας και το ΄φερε η κουβέντα : πριν λίγα χρόνια είχα ανέβει Αθήνα για κάποιες δουλειές !! Έτυχε και έφαγα σε ένα εστιατόριο (δεν θυμάμαι όνομα και περιοχή), ώσπου κάποια στιγμή πήγα τουαλέτα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου !! Στην τουαλέτα τους λοιπόν είχαν μια μικρή βιβλιοθήκη με best seller, και πάνω από την λεκάνη ένα φωτιστικό (γλόμπο) για το....διάβασμα !! αχαχαχαχα 

Μην ντρέπεστε λοιπόν.... και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ανοιχτούμε και να ομολογήσουμε αν και κατά πόσο παίρνουμε και διαβάζουμε το περιοδικό μας στην τουαλέτα, το "μικρό αυτό.... άντρο του διαβάσματος" !!!!!!!!! 


Τέλος.... πάντων κάναμε και τον χαβαλέ μας !!!! Άντε να πάμε και στην περίεργη-ιδιαίτερη και φρέσκια κατασκευή μου (θα σας τρελάνω εγώ.... να μου το θυμάστε) !!! 


Καθώς τακτοποιούσα των χώρο μου βρήκα ένα κοντάρι από ένα παλιό σκεπάρνι !! Αμέσως μου ήρθε φλασιά να ξεκινήσω κάτι παρόμοιο με την φώτο που είδαμε παραπάνω !!Μέτρησα διαστάσει περιοδικού και έφτιαξα μια ραφιέρα σε λιγότερο από 1 ώρα !! Μέτρησα ένα χαρτί υγείας και αναλόγως προχώρησα φτιάχνοντας πλάτη και ένα μικρό ραφάκι !! Εδώ είναι που χρησιμοποίησα το κοντάρι από το σκεπάρνι για να κρατάει το ρολό !! Ολοκληρωμένη η κατασκευή !!Αν και δεν μου αρέσει να βάφω της κατασκευές μου μιας και το φυσικό της παλέτας και γενικά του ξύλου δίνει άλλη ομορφιά, εν' τούτοις αποφάσισα να δώσω μια πιο rustic εμφάνιση, περνώντας την κατασκευή 2 χέρια σκούρα καρυδιά !! 

Σημειωτέον με μια μικρή αλλαγή στο μήκος του ραφιού αριστερά και σε συνδυασμό με ένα μεγαλύτερο κοντάρι σε μήκος, μπορούμε αντί για ρολό τουαλέτας..... να βάλουμε ρολό κουζίνας !!!! Εγώ σας δίνω την πρωτότυπη αυτή ιδέα και εσείς επιλέξτε αν την θέλετε για το μπάνιο ΄την κουζίνα σας !!  

Πρόχειρα κρέμασα την κατασκευή σε ένα φύλλο νοβοπάν !!

Επίσης δείτε και αυτό εδώ !! Φαντασία να υπάρχει.... :P


ακόμα περισσότερες κατασκευές στο....