Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Το GloballShare ή αλλιώς το κόκκινο facebook είναι εδώ !!!


 Το GloballShare ή αλλιώς το κόκκινο facebook είναι ένα νέο κοινωνικό δίκτυο το οποίο ταράζει τα νερά.

Είναι ένα κοινωνικό δίκτυο και μπορείτε να κάνετε ότι κάνετε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.
Μπορείτε να κάνετε τσατ, ανταλλαγή μηνυμάτων με τους φίλους σας, να μοιράζεστε και να αναρτάτε φωτογραφίες και βίντεο και να έρχεστε κοντά με ανθρώπους που ταιριάζετε.
Επιπλέον η πλατφόρμα του μοιάζει πολύ με αυτή του facebook οπότε με το που κάνετε εγγραφή και μπείτε μέσα στο διαχειριστικό περιβάλλον του προφίλ σας θα σας φανεί πολύ εύχρηστο και γνώριμο σαν να το ξέρετε από παλιά...

Ποια είναι η σημαντική διαφορά του GloballShare με τα άλλα κοινωνικά δίκτυα ???


Σε ανταμείβει προκειμένου να προσκαλείς φίλους σου δίνοντάς σου μετοχές οι οποίες φυσικά αντιστοιχούν σε χρήματα. Έτσι αν κάνεις καλή δουλειά διαδίδοντας το globallshare μπορείς να βρεθείς από το πουθενά με ένα μόνιμο μηνιαίο εισόδημα ή διαφορετικά μπορείς να πουλήσεις τις μετοχές να πάρεις το ανάλογο κεφάλαιο και γεια σας..


Από ότι φαίνεται δουλεύει πολύ καλά μέχρι στιγμής και διαδίδεται με πολύ γοργούς ρυθμούς και τα μέλη παγκοσμίως αυξάνονται ραγδαία.και είναι πολύ φυσικό γιατί είναι απολύτως δωρεάν, έχει πλάκα όπως και το facebook και το σημαντικότερο έχουμε όλοι μεγάλο συμφέρον να το διαδώσουμε !!!


 Μόλις κάνετε εγγραφή φτιάξτε το προφίλ σας σύντομα εντελώς δωρεάν και θα πάρετε ένα προσωπικό σύνδεσμο μέσω του οποίου θα μπορείτε να προσκαλείτε τους φίλους σας μέσω facebook ή όπως αλλιώς θέλετε. Μέσω αυτού του προσωπικού συνδέσμου θα καταγράφονται οι συστημένοι στο όνομα σας και θα σας πιστώνονται οι ανάλογες μετοχές !!! 


Κάντε τη σύντομη και δωρεάν εγγραφή σας στο GloballShare εδώ !! 




το παρακάτω mail που μου έστειλε το globallshare μόλις σήμερα 18/6/2014, πιστοποιεί όλα τα παραπάνω !!

Οι μετοχές ανεβαίνουν, και μαζί τους ανεβαίνουν και τα κέρδη !!!

Στα 714 ευρώ το κόστος τον μετοχών, και το μηνιαίο παθητικό εισόδημα αυξάνεται καθημερινά. στα 35 ευρώ είναι σήμερα !!! 





Πράγματι δουλεύει και σας παροτρύνω να ακολουθήσετε !! Τέλος Σεπτεμβρίου (29/9/2014 φώτο) θα μπορεί ο οποιοσδηποτε να τραβήξει τα χρήματα του,  ή να παραμείνει και να συνεχίσει να δημιουργεί παθητικό εισόδημα !!!! 



 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εδώ !! 1.800.000 είναι μαζί μας !!! 

Συνεχίζουμε την φιλία μας λοιπόν και εδώ... στο GLOBALLSHARE !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου