Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Σπιτάκι ζωγραφικής από παλέτες !!!!!

Φίλοι, φίλες, αναγνώστες του blog, άλλο ένα δωμάτιο θα δούμε και σήμερα !! 

Η κατασκευή μας (studio ζωγραφικής) από παλέτες έρχεται από τον κ. LONQUET O.  και κόστισε λιγότερο από 170 ευρώ !!!!!!!!!
Να θυμίσω ότι στην κατηγορία "παρουσιάσεις" βλέπουμε στης υπό ενότητες το θέμα με τα "Δωμάτια-Αποθήκες", όλες της παρόμοιες κατασκευές !πάμε να δούμε την κατασκευή βήμα βήμα !! 

το πρώτο βήμα ήταν να βρεθούν οι παλέτες !! ο φίλος μας πήγαινε από αποθήκη σε αποθήκη στης βιομηχανικές περιοχές και μάζευε δωρεάν της παλέτες που θα χρειαζόταν (δεν μας γράφει αριθμό παλετών, αλλά χρειάζονται αρκετές....) !! 

εδώ βλέπουμε γενικά τον χώρο που θα φτιαχτεί !! θα γίνει πλάι με την μπλε αποθήκη που διακρίνουμε δεξιά !! 


Αρχικά καθαρίστηκε ο χώρος !! 


Αφού στρώθηκε ο χώρος με πολλές πέτρες για αποστράγγιση των νερών, στρώθηκαν και οι απαιτούμενες παλέτες !!!  το "χτίσιμο" μόλις έχει ξεκινήσει !!! 

ξεκίνησε το σανίδωμα πολύ σωστά από κάτω προς τα επάνω, και με την πάνω σανίδα να καβαλάει την κάτω (όπως γίνετε και με τα κεραμίδια) !!! χρησιμοποιήθηκε και κάλυψη με νάιλον εσωτερικά που και αυτό το προμηθεύτηκε από βιοτεχνίες που τα πατούσαν... δωρεάν !!  Προσωπική μου παρατήρηση εδώ είναι ότι θα έπρεπε να ενισχύσει λίγο παραπάνω την στέγη !!  πιστεύω ότι είναι μεγάλο το κενό στης σανίδες !!! 

Το έργο φτάνει στο τέλος του !! 
βλέπουμε και το εσωτερικό του στην φάση της κατασκευής !! 


και εδώ όλα τακτοποιημένα με της σχετικές παλετοκατασκευές πάγκος - γραφείο κλπ. !! 

Άλλο ένα.... μεγάλο "παζλ από παλέτες" έφτασε στο τέλος του !! :)THE END !! 

Πηγή φώτο --> pinterest.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου