Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Η καλύτερη κατασκευή δωματίου από παλέτες που έχουμε δει εως σήμερα !!! / pallet room

Άλλο ένα δωμάτιο από παλέτες θα απολαύσουμε σήμερα !! Η κατασκευή μας έρχεται από την Αγγλία και την Kelly Hutchinson !! ένα πραγματικά απίστευτος χώρος !!! 

Σας μεταφράζω τα λεγόμενα της kelly !! 

"Αυτή η ιδέα γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2009. μετά από πολλές εποχές που πέρασαν έξω ανάβοντας φωτιά και παίζοντας μουσικά όργανα με τους φίλους μας, είδαμε ότι έκανε πάρα πολύ κρύο, και έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα σπιτάκι χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, κυρίως με ανακυκλώσιμα υλικά !! είχαμε ακούσει για κάποιους που έφτιαχναν αποθήκες-δωμάτια από παλέτες, και έτσι άρχισε το ψάξιμο.  ο γαμπρός μου δούλευε σε μαγαζί με είδη κάμπινγκ όπου εκεί βρήκαμε πάρα πολλές παλέτες !! μιλήσαμε με το αφεντικό του και από το πουθενά.... φέραμε 206 παλέτες για να ξεκινήσουμε !!! η πόρτα και το παράθυρο ήρθαν δώρα από την γύρω γειτονιά από ανακαινίσεις που είχαν κάνει !!   

δείτε την κατασκευή !!


206 παλέτες στον κήπο μου !!!!!!!
τα έργα ξεκινούν !!! οι τοίχοι στήνοντε, και το δάπεδο ντύνεται με σανίδες !!  


Προσωρινή σκεπή !!! 
Ξεκινάει η επένδυση με σανίδες !!! 
Επενδυμένο όλο εξωτερικά !! η οροφή είναι με παλέτες από επάνω OSB φύλλα και από επάνω ένα μεγάλο φύλλο "καουτσούκ" για να κρατήσει περισσότερα πολλά χρόνια !!!
πάμε και στο εσωτερικό τελειωμένο !!! έγινε σχολαστικό τρίψιμο σε όλη την ξυλεία !!  
ο πάγκος που βλέπετε είναι και μπαούλο μαζί !! 

Εντάξει.... τα έπιπλα δεν ταιριάζουν καθόλου με τον όλο χώρο, αλλά σύντομα θα αντικατασταθούν με έπιπλα από τι άλλο.... παλέτες !!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Τοποθετήσαμε και ένα προτζέκτορα με 100΄΄ οθόνη !!  

Μόλις έχω νέες φώτο θα της παραθέσω στο παρόν θέμα !!! 

βρείτε το blog και στο facebook !!