Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή Σαλονιών του ξενοδοχείου στο Κουτουλουφάρι Ηρακλείου !!

Μετά την διαδικασία κατασκευής των σαλονιών που είδαμε εδώ Κατασκευή Σαλονιού (construction sofa pallet) από παλέτες για Ξενοδοχείο στο παραδοσιακό χωριό "Κουτουλουφάρι" Ηρακλείου !! , ήρθε και η ημέρα παράδοσης τους σήμερα Σάββατο 3/5/2014 στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό Κουτουλουφάρι, μόλις 1 χιλιόμετρο από την Χερσόνησο Ηρακλείου !!


Πάμε να απολαύσουμε το πρώτο σαλόνι που τοποθετήθηκε στον όμορφο χώρο που βλέπουμε !! Ο χώρος είναι δίπλα στον κεντρικό δρόμο, οπότε τα μάτια όλου του.... κόσμου πέφτουν επάνω στης κατασκευές μας !!

ο χώρος πριν...

 


ο χώρος μετά....  με την κ. Κάτια Π. κρατώντας το σημερινό μου δώρο "Δίσκος Σερβιρίσματος" από σανίδες παλέτας να απολαμβάνει το νέο look του χώρου !!! πραγματικά όμορφα χρώματα !!!
Μια αναμνηστική φώτο με την κ. Κάτια Π. !!! more photos...
Μπάμπης Βαλεργάκης - Σεληνιωτάκη Βάσω - Κάτια Π.


Εδώ το δεύτερο σαλονάκι με τους 2 Διθέσιους !!! 

Φώτο από το ξενοδοχείο !! 


Και εδώ σε αυτόν τον χώρο δίπλα από την πισίνα θα έχουμε ένα απίστευτο BAR όλο από παλέτα (έχω στο μυαλό....σχέδιο τρελό) !!! To BAR θα είναι πλήρως λειτουργικό, με τα ντουλάπια του... με την παγωμένη μπύρα του και όλα τα σχετικά !!


Κάπου εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Κάτια & τον κ. Δημήτρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να αναλάβω την ανανέωση των χώρων τους !!   

Τελειώνοντας να πω ότι η κατασκευή και το ντύσιμο των σαλονιών του ξενοδοχείου έγινε από το κατάστημα που ανέλαβε και το "δικό μου σαλόνι από παλέτες" !!


 Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μας τον Μιχάλη για την μεταφορά των επίπλων !!

  


Οι μεγάλες κατασκευές..... συνεχίζονται !!! 

Βρείτε μας και στο facebook !!