Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Chrismas pallet tree DIY (VIDEO HD)

Φίλοι μου γεια σας !! 

Οι κατασκευές δεν σταματούν όσο έχουμε την υγεία μας !!! Ο Θεός να μας έχει καλά και να μας δίνει δύναμη !! Σε όλο τον κόσμο !!! 

Λίγες μέρες πριν της γιορτές, και όλοι μας έχουμε αρχίσει να στολίζουμε τα σπίτια μας εντός αλλά και εκτός του σπιτιού μας !!! Τον στολισμό του σπιτιού με χειροποίητα στολίδια των είδαμε πριν λίγες μέρες εδώ  !! 

Σήμερα θα σας δείξω μια πολύ απλή κατασκευή Χριστουγεννιάτικου δέντρου για μέσα αλλά και για έξω από το σπίτι μας !!
Στολίστε τον κήπο σας.... το μπαλκόνι σας.... γιατί όχι και το σαλόνι σας με μια όμορφη κατασκευή !! Ενα παράδειγμα από πολλές ιδέες δέντρων μπορείτε να δείτε εδώ !! 


Η κατασκευή ξεκίνησε εχτές και μετά από κάποιους πειραματισμούς στον φωτισμό του, σήμερα καταλήξαμε στον παρακάτω !!!  Pallet Wood εξ' ολοκλήρου η κατασκευή μας !! Το ύψος το έβγαλα στο 1.80 και το πλάτος του στο 1,15 !! 
Φυσικά θα είναι πολύ όμορφο αν βαφτεί σε λευκό χρώμα  ή αν δοκιμάσει κανείς να βάλει μια πινελιά χιονιού με ειδικό σπρέυ που βρίσκουμε σε γνωστό παιχνιδάδικο !! Η ιδέες πάρα πολλές !! εγώ προτίμησα να το αφήσω στο φυσικό χρώμα του ξύλου !! :)

Στολίδια από μελαμίνη που είχα περίσσεμα από άλλες κατασκευές !! Μπορούμε να φτιάξουμε και με MDF και από κόντρα πλακέ θαλάσσης, ακόμα και με χαρτομελαμίνη !! Μπορούμε φυσικά να τα βάψουμε σε ότι χρώμα θέλουμε !! εγώ το άφησα στο άσπρο χρώμα της μελαμίνης.
Τα στολίδια κολλήθηκαν επάνω με θερμοσιλικόνη !! Δοκίμασα τον φωτισμό του εχτές με τα λαμπάκια που βλέπουμε, αλλά..... ΔΕΝ μου έκανε το κλικ !!!  

Αντικατάσταση σήμερα του τρόπου φωτισμού !! 

Λαμπάκια ψείρες.... τρυπήματα στην σανίδα.... και τοποθέτηση με θερμοσιλικόνη !! 

Ντύσιμο του κουτιού μας με τσουβάλι από καφεκοπτείο, μια φάτνη επάνω, και είμαστε έτοιμη !!


Δείτε το αποτέλεσμα !!!Δείτε και το βίντεο (VIDEO) που σας έφτιαξα, για να δείτε και την λειτουργία του !! 


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ !!!!!!!! Σας περιμένουμε και στο Facebook !!