Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Κατασκευή Σαλονιού από παλέτες για Ξενοδοχείο στο παραδοσιακό χωριό "Κουτουλουφάρι" Ηρακλείου !!

Νέα κατασκευή Σαλονιού από παλέτες για Ξενοδοχείο, στο παραδοσιακό χωριό "Κουτουλουφάρι" Ηρακλείου !! 

Το σαλόνι θα αποτελείτε από : 1 Τετραθέσιο καναπέ, 4 Διθέσιους καναπέδες, Μια πολυθρόνα, 1 τραπεζάκι σαλονιού (ίσως και δύο), και κάποια άλλα μικροέπιπλα που αυτά θα τα δούμε στην πορεία, όλα από παλέτες !! 

Αρχικά από το ξενοδοχείο μου ζητήθηκε να προσεγγίσουμε όσο μπορούμε την παρακάτω κατασκευή στην φώτο !


 

Λόγο του ότι η πλάτη δεν δείχνει να είναι και τόσο σταθερή, και εφόσον μιλάμε και για ξενοδοχειακό χώρο όπου θα κάθετε κόσμος επάνω, αναγκαστικά συμφωνήσαμε την πλάτη να την φτιάξω διαφορετικά για περισσότερη ασφάλεια !! 

Για το βάψιμο των επίπλων συμφωνήσαμε να περαστεί ένα άχρωμο βερνίκι ώστε να μην χαλάσουμε το φυσικό της παλέτας !!! 


Και πάμε να δούμε τα πρώτα κομμάτια που είναι σχεδόν έτοιμα. Μένει μόνο το βάψιμο ! Διθέσιος !!


Τετραθέσιος !!
Πολυθρόνα 

Μετά της Γιορτές θα έχουμε φώτο και από τα υπόλοιπα κομμάτια, καθώς και την φωτογράφηση με τα σαλόνια στους χώρους του Ξενοδοχείου !!! 

Οι μαξιλάρες θα είναι από το κατάστημα που ανέλαβε και το δικό μου Σαλόνι από παλέτες !!  
Οι παλέτες αγοράστηκαν από την εμπορεία ξυλείας  Κανακαράκη !! Αντώνη σε ταλαιπώρησα λιγάκι με το ψάξιμο για όσο γίνεται πιο καθαρές παλέτες. Να με συμπαθάς !! :)

--------------------------------------------------------------------------

UPTADE 27/4/2014

Οι καναπέδες από παλέτες για το Ξενοδοχείο ολοκληρώθηκαν, και μόλις σήμερα το πρωί βάφτηκε και το τελευταίο κομμάτι !!!! 

Βάφτηκαν όλα με άχρωμο βερνίκι νερού της "3V3 AQUAGEL CLEAR" !! Έχω δουλέψει "ερασιτεχνικά" αρκετά βερνίκια αλλά το συγκεκριμένο πραγματικά δεν παίζεται.... !!!!  Το κόστος του είναι λιγάκι τσιμπημένο (14 ευρώ τα 0.75 lt) σε σχέση με άλλα βερνίκια, αλλά.... ότι πληρώνεις παίρνεις !!
Εχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα το τραπεζάκι, μέχρι να δούμε τι χώρος μας μένει και αναλόγως θα προχωρήσω στην κατασκευή του !! Σίγουρα θα φτιαχτεί ένα "PALLET BAR" με καρέκλες BAR από παλέτα (έχω στο μυαλό....σχέδιο τρελό) δίπλα από την πισίνα !!
  

Στο ξενοδοχείο θα παραδοθούν όλα μαζί με της μαξιλάρες μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει !! Υπολογίζω κάπου Πέμπτη-Παρασκευή !!! Εννοείτε θα έχουμε και της φώτο με τα έπιπλα τοποθετημένα !!  

Εγω σήμερα επισκέφτηκα το ξενοδοχείο για πρώτη φορά για να δω από κοντά τους χώρους όπου θα τοποθετηθούν οι κατασκευές μου !!! Πραγματικά μιλάμε για ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, με 2 ανθρώπους "μερακλίδες" όπου έχουν δώσει και την ψυχή τους για να δημιουργήσουν αυτόν τον πανέμορφο χώρο !!!! Για να σας βάλω στον χώρο τους σας έχω της πρώτες φώτο παρακάτω !!!    

Πάμε να δούμε τα έπιπλα ολοκληρωμένα άβαφτα & βαμμένα για να μπορείτε δείτε την διαφορά τους !! Φώτο από το Ξενοδοχείο !!! 


Σε αυτόν εδώ τον χώρο θα τοποθετηθεί το πρώτο μας σαλόνι !! Ο χώρος είναι δίπλα στον κεντρικό δρόμο, οπότε τα μάτια όλου του.... κόσμου θα πέφτουν επάνω στης κατασκευές μας !!
 Περιμένω με μεγάλη αγωνία το τελικό αποτέλεσμα με της μαξιλάρες !!! Θα είναι super !!! :)


Εδώ θα φτιαχτεί η κατασκευή "pallet bar", μπροστά στον πέτρινο τοίχο !! 
To BAR θα είναι πλήρως λειτουργικό, με τα ντουλάπια του... με την παγωμένη μπύρα του και όλα τα σχετικά !! UPTADE 4/5/2014

Δείτε την κατασκευή ολοκληρωμένη με τα σαλόνια στους χώρους του ξενοδοχείου εδώ


*Το blog και στο Facebook !! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου