Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

new pallet big project at Cafe Restaurant

Όμορφες Παλετοκατασκευές σε ένα νέο Cafe / Ουζερί !! 

Στο νέο αυτό Ουζερί θα γίνουν αρκετές όμορφες κατασκευές που θα αναδείξουν ένα παλιό resycled style !!  Αρχικά ξεκινάμε με 25 europallets και.... βλέπουμε για την συνέχεια !!!

Αρχή κάνουμε με επένδυση τοίχων 17 τμ !! 


Love resycled wood !!!!!!!!! 

Ο μάστρο Νίκος εδώ έκανε φοβερή δουλειά με ξυλεία Ελάτης !! 35 χρόνια στο.... κουρμπέτη τέτοιου είδους κατασκευές της έχει για.... πλάκα !!! (Θα το δείτε και βαμμένο σύντομα)Πολύ ξεκάρφωμα λέμε !!! Δεν πετιέται τίποτα !! Η σανίδες από τα πόδια των παλετών καθαρίζονται από τους τάκους ώστε να γίνουν σφήνες στα κενά της παλέτας !!! 
Εννοείτε ότι η ξύλινη τάκοι φυλάσσονται, κάπου θα χρειαστούν και αυτοί !!!  
Για όλο το ξεπαλετάρισμα χρειάζομαι μονάχα "λοστό, Βαριοπούλα & σκεπάρνι (ματρακάς) για να αφαιρούμε της πρόκες !!! 


Uptade 8/2/2014

Το έργο ξεκινάει κατεβάζοντας κάθετα καδρονάκια τα οποία στης σωστές αποστάσεις, χωνεύουν εσωτερικά ανάμεσα στα κάθετα στηρίγματα της παλέτας !! Συνολικά από τον τοίχο βγαίνουμε έξω 4.5 εκατοστά !! (το σοβατεπί αφαιρείτε)Αρχίζει το... χτίσιμο στα πάνελ !!  Φτιάξαμε 2 κάβες για κρασιά !! Ξαφνικά..... ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού θυμήθηκε ότι κάπου έχει φυλαγμένη μια πολύ παλιά ραφιέρα !!! Την φέρνει την καθαρίζουμε και..... αναπροσαρμογή των διακοσμητικών !!

Σχεδόν η.... "Κρασογωνία"  μας έχει ολοκληρωθεί !!! Πιθανών να μπουν και παλιά φωτιστικά , αλλά αυτό θα το δούμε στην πορεία με τον ηλεκτρολόγο !! 

uptade 3/4/2015


Κατασκευή Μπάρ - Πάσο 

Κάλυψη πάγκου ΙΝΟΧ για ομοιόμορφο αποτέλεσμα με τον επενδυμένο τοίχο παραδίπλα !! 
Τελευταίες κατασκευές, λίγο πριν το άνοιγμα του νέου καταστήματος !! 

Κατασκευή Φωτιστικού !! Τα ντουί θα βαφτούν σε καφέ χρώμα, δεν θα μείνουν λευκά !!Και δεν τελειώσαμε...... stay tune !!! 


facebook team !!!