Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Χειροποίητη κουζίνα από παλέτες !!! pallet kitchen

Όλοι μας κάποτε βαριόμαστε τα ντουλάπια στην κουζίνα μας. Ενίοτε είναι καλή και μία αλλαγή στην ζωή μας !! Και ειδικά όταν πρόκειται για κάτι που θα μας αρέσει πολύ στο μάτι !!
Τι θα λέγατε λοιπόν να ξεφορτωθείτε τα ντουλάπια.... μελαμίνης που όλοι σχεδόν έχουμε και να φτιάξουμε κάτι δικό μας ????? Κάτι "όπως" εμείς το θέλουμε χωρίς καθοδήγηση ''ειδικών'' και μη !!

Ώρα λοιπόν να κάνετε ότι γουστάρετε και να αποκτήσετε αυτό που πάντα θέλατε !!!!!
Η κουζίνα μας είναι από τους πιο σημαντικούς χώρους σε ένα σπίτι.
Η κουζίνα είναι χώρος δημιουργίας !!! Και για να δημιουργήσεις χρειάζεσαι έμπνευση !! Σωστά ???? Σε μία κουζίνα που δεν σε εμπνέει όμως, πως στο καλό θα δημιουργήσεις ?? Η ερώτηση είναι πάρα πολύ απλή και η απάντηση αρκετά προφανής !!!

Αλλαγή τώρα φίλοι μου !! Τώρα λέμε !!!

Τι χρειάζεστε ?? Παλέτες.... πολλές παλέτες !!! Και όπως πάντα χαρτί, μολύβι και μέτρο. Από εκεί ξεκινάμε πάντα, και αφού πάρουμε τα μέτρα και έχουμε καταλήξει στο τι ακριβώς θέλουμε (όσοι είναι παντρεμένοι ή σε σχέση αλλάζει ο κανόνας και πάει προς το τι θέλει η θηλυκή πλευρά !) αρχίζουμε να δημιουργούμε !!!

Βλέπωντας όμως της παρακάτω φώτο μην μου πελαγώνετε... έτσι ??  Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και δύσκολο το όλο σχέδιο ! Το μυστικό είναι πάντα η αρχή και στο τι ακριβώς θέλετε !!! Στο φινάλε αν δείτε ότι δεν θα τα καταφέρεται μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον γνωστό σας μαραγκό, ή από κάποιον φίλο σας που πιάνουν τα χέρια του !!

Και μην ξεχνάτε το ξύλο ΠΆΝΤΑ σας δίνει μία νότα φύσης ! Ανοίξτε την πόρτα σας και βάλτε την μέσα !!!!!

Προσωπικά έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό.... ριζικές αλλαγές στον χώρο μου, και όσο είστε "συντονισμένη" μαζί μου, θα βλέπεται πολλά και διάφορα πράγματα !! Για να μην χάνεται δημοσίευση, το blog είναι και στο Facebook με νέα ομάδα :  apleskataskeues facebook

Ας απολαύσουμε όλοι μαζί μια μοναδική κουζίνα από παλέτες !!!! Μια όμορφη do it yourself κατασκευή που μπορεί να καλύψει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες ενός σπιτιού !!!









Ακόμα χαζεύετε της φώτο έτσι ?? Σίγουρα αναρωτιέστε... αν μπορείτε !!!!

Ξεκινήστε, και όλα θα έρθουν μόνα τους !!!


Γεια και χαρά σας !!!! 


photos : google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου