Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Φέρετρα από Παλέτες φίλες και φίλοι !! why not ???

Απόκριες έρχονται.... διακοσμήστε τα σπίτια σας με κάτι πολύ.... πρωτότυπο !!!  Στο εξωτερικό συνηθίζεται. Γιατί όχι και εδώ ????

Φέρετρα από Παλέτες φίλες και φίλοι !! why not ??? χαχαχαχα

φτου...φτου...φτου...

























Ομορφιές έτσι ??? χαχαχα






Και όπως μας γράφει και ο φίλος μας ο Σοφοκλής Ξ. στο facebook..... μόλις είδε της παραπάνω κατασκευές...

"θα προτιμουσα κατι ποιο πρωτοποριακο, κατι ποιο μοντερνο απο ενα απλο φερετρο. κατι σαν αυτο.............  και σου δινει το σάβανο ΔΩΡΟ !!! "

Επιπλο πρώτης και τελευταίας κατοικίας - Καναπές-κρεβάτι-φέρετρο, 3 σε 1 !!!!!

Η πατέντα βρίσκεται στο αίμα του Ελληνα. Αυτό που σκέφθηκε, όμως, ένας Έλληνας κατασκευαστής φέρετρων ξεπερνά κάθε φαντασία. Και κάθε πατέντα. Κατασκεύασε ένα φέρετρο, το οποίο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και... πριν έρθει η ώρα του, ως καναπές-κρεβάτι!

Μάλιστα, ο κατασκευαστής έχει φτιάξει και ένα βιντεάκι για να προωθήσει καλύτερα το... προϊόν. Οπως φαίνεται και στο βίντεο ο καναπές-κρεβάτι-φέρετρο, εκ πρώτης όψεως δεν διαφέρει σε τίποτα από τους κοινούς καναπέδες που έχουμε όλοι στα σπίτια μας.

Με τη διαφορά ότι όταν... έρθει η ώρα, οι οικείοι δεν χρειάζεται να μπουν σε περαιτέρω έξοδα, αφού έχουν ήδη το φέρετρο μέσα στο σπίτι τους, καμουφλαρισμένο σε καναπέ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να αφαιρέσουν τα μαξιλάρια, το μηχανισμό και τα μπράτσα, πράγμα καθόλου δύσκολο, όπως φαίνεται και από το βίντεο... Και το σάβανο... δώρο!


Δείτε το βίντεο....


feretro



Συμφωνούμε λοιπόν,όντος μιλάμε για πολύ πρωτοποριακή... ιδέα !!!  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου