Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Βγάλτε Χρήματα Βλέποντας Διαφήμισεις !!

Βγάλτε Χρήματα Βλέποντας Διαφημίσεις (ptc site)
Ο Πιο εύκολος τρόπος να βγάλει κάνεις ένα χαρτζιλίκι από το internet είναι να γραφτεί σε PTC ( Paid To Click) sites και απλά να βλέπει διαφημίσεις. Σίγουρα θέλει υπομονή & επιμονή. 
   
Και εγώ νόμιζα όπος πολλοί άλλοι, πως είναι βλακείες μέχρι που μια μέρα που βαριόμουνα.... άρχισα να το ψάχνω και να διαβάζω διάφορες στρατηγικές και γράφτηκα σε μερικά τέτοια site.
   
Δεν θα σας πω ψέματα ότι έχω βγάλει πολλά χρήματα και τέτοια χαζά, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι αφιερώνοντας 10 λεπτά την ημέρα σε κάθε site έχω την πιθανότητα σε λίγο χρόνο με 0 κεφαλαίο να βγάζω πάνω από 100€ τον μηνά (είπαμε.... χαρτζιλίκι). 
  
Αν είναι να γραφτείτε σε ένα PTC αυτό θα πρέπει να είναι το Neobux λειτουργεί από το 2008 πληρώνει άμεσα και έχει μοιράσει μέχρι σήμερα παραπάνω από 80.000.000$ στα μέλη του. 

Σίγουρα μιλάμε για το καλύτερο στο είδος του !! Εχει και Ελληνικό φόρουμ μέσα με χιλιάδες Έλληνες να προσπαθούν όλοι μαζί για το καλύτερο !! 
Προσωπικά τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ για της άμεσες απαντήσεις τους σε κάθε ερώτημα-απορία μου !!

Με cashout πρώτης φοράς τα 2$ max 10$
Κόστος ανά κλικ δικό μας: 0.001$ – 0.02$
Κόστος ανά κλικ ενός βοηθού μας: 0.0005$ – 0.01$
Αριθμός Διαφημίσεων: 25-30
Ελάχιστο ποσό πληρωμής : 2$-10$
Πληρωμή: Άμεση σε PayPal ή AlertPay

Πατήστε εδώ για να κάνετε εγγράφη στο NeobuxΠατώντας στο παραπάνω λινκ εγγράφεστε ως refferal σε εμένα !! Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να εγγράφετε κανείς έτσι, παρά να γίνεται "ενοικιασμένος refferal" σε κάποιον άλλον στην τύχη !! 
Αν ξεκινήσετε το ίδιο θα ισχύει και για εσάς στους δικούς σας refferal !!  

Καλή τύχη σε όλους όσους το προσπαθήσουν !!! Είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου (νέος και εγώ..) σε απορίες σας !! 

Στην κρίση που ζούμε εγώ θα το προσπαθήσω παράλληλα με την εργασία μου, και ότι γίνει. Έτσι και αλλιώς δεν θα έχω χάσει χρήματα σε καμία μα καμία περίπτωση. Το καλύτερο είναι να το δείτε σαν ένα παιχνίδι στρατηγικής και κατά ποσό θα μπορέσετε να κάνετε μια επιχείρηση να βγάλει χρήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΝΑ  ΚΑΝΕΙ  ΜΕ  AFFILIATE  MARKETING !!

Δεν  θα  μπείτε  σε  διαδικασίες  κουραστικές  και  μερικές  φορές  ψυχοφθόρες  για  το  αν προωθήσουμε  σωστά  κάποιο  προϊών  ή  τι  πωλήσεις  θα  κάνουμε  και  πότε  θα  τις  κάνουμε βάζοντας  τον  εαυτό  μας  σε  μια  αρνητική  αναμονή  τουλάχιστον  μέχρι  να  γίνει  κάποια  πώληση.
Εδω  εχουμε  να  κάνουμε  με  σελίδες  στις  οποιες  θα  μπαίνει  ο  καθένας, η  εγγραφή  ειναι  σε  ολα  δωρεάν  και  εννοείται  οτι  δεν  δίνετε ούτε  σεντς.
Εφόσον  δημιουργήσετε  λογαριασμό  η  ΜΟΝΗ  δουλειά  που  θα  έχετε  να  κάνετε  ειναι  να κλικάρετε  σε  κάποια  διαφημιστικά  που  αρκούν  απο  3-30  δευτερόλεπτα  και  αυτόματα  θα πληρώνεστε  για  αυτή  σας  την  κίνηση !!!

Απλα ξεκινήστε γραφτείτε και αν δεν σας αρέσει τα αφήνετε, τόσο απλά, ούτε πληρώνετε ουτε ρισκάρετε κάτι !!! 

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή όμως υποχρεωτικά σε pay pal λογαριασμό για να σας βάλουν τα χρήματα εκεί !! Δεν προσπαθώ να σας πείσω για κάτι !!!  Αλλά αν έχετε και την παραμικρή αμφιβολία για το αν όλα τα παραπάνω ισχύουν ή όχι δείτε και εδώ !! 

Καλή επιτυχία !!!  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου